joi, 2 octombrie 2008


de ce unii oamenii se tem atat de mult sa fie sensibili?? si de ce unii oamenii sunt prea sensibili?ne este prea frica sa ne aratam adevaratele sentimente,sa ne sustinem ideile, si sa spunem ce gandim. e greu, nu e usor, dar asta ne face sa fim mai puternici si sa fim mai iubiti. iubirea e importanta, poate cea mai importanta.
daca vii cu inovatie-pot spune ca improvizezi, daca intreci asteptarile-exagerezi, daca vii cu mai putin-dezamagesti, daca esti serios-de ce nu esti amuzant?, daca mergi pe traditie-esti invechit. atunci cum sa le arati cat esti de bun, daca nu poti iesi cu nimic in evidenta? cum? mereu trebuie sa gasesti acel echilibru, care ne face sa fim mai speciali, ne face sa fim diferiti;unici; pentru ca asta suntem noi oamenii. suntem al naibii de diferiti, lucru care ne face sa fim uneori acizi intre noi. noi suntem singurele vietati dotate cu ratiune; si cu toate astea incercam, sa fim mai buni decat alti (bineinteles ca asa progresam, dar asa ajungem sa ne detestam intre noi), mergand pe principiul "sa moara capra vecinului". oare cati oamenii si au gasit acel echilibru?
Nimeni nu mai vrea sa lupte, Fat-Frumos Oamenii n`au timp sa fie viteji Unii spun ca viata e o lupta dar foarte rar aud pe cineva care sa fie sigur ca a castigat sau a pierdut Mi`ai promis ca o sa ma inveti ce`ai onoarea Fat-Frumos Da` nimeni nu mai foloseste cuvantul asta Nici in reclame nu l`am auzit, foarte rar in filme Da` mereu apare unu care spune ca esti prost daca ai onoare Ai plecat... si nu m`ai lamurit In fiecare seara ajungem in acelasi loc, Fat-Frumos, niste case mici Iar eu stiu sigur ca am fost in castelul tau Mi`ai spus ca nu pot sa stau mult,Venea zmeul si trebuia va luptati Si toti oamenii fac aceleasi lucruri Cei singuri, inta`n casa, arunca niste chei pe masa , se duc la frigider, scot o sticla, beau, si privesc in gol Apoi se trezesc ca din vis Se duc in alta camera, se aseaza pe canapea si dau drumul la televizor. In fiecare seara, mii de oameni fac aceleasi lucruri, in acelasi timp, in aceleasi case mici. Am fi putut fi singuri Fat-Frumos Mi`ai promis ca n`o sa dormim doua nopti in acelasi loc Fat-Frumos C`o sa zburam peste munti calare pe`un caii nostri albi Si`o sa calatorim in acelasi timp cu stelele,Si unde vom vedea o luminita cat de mica, acolo vom cobori, si vom innopta M`am gandit ca n`o sa pot zbura Fat-Frumos Dar eram sigur ca voi calatori Si luminite sunt peste tot Fat-Frumos, asta ma doare Nici macar n`ar fi trebuit sa le cautam E mult mai simplu decat pe vremea ta , si tu nu esti aici Spuneai sa inconjuram pamantul Si sa raspandim binele in lume Dar nu mi`ai spus niciodata ce inseamna binele N`ai apucat!Stii cat se cearta oamenii pe chestia asta cu binele? Ma enervezi Fat-Frumos ca esti iresponsabil M`ai lasat cu ochii`n soare Vreau sa fac tot ce faceai tu,Si sa traiesc cum traiai tu, Fat-Frumos Si sa`i invat si pe altii Prietenii trebuia sa ma ajute, nu Fat-Frumos?Trebuia sa plecam impreuna la drum Trebuia sa stiu sa`i aleg, nu Fat-Frumos?Ei bine, afla ca sunt singur!Te urasc Fat-Frumos, Te urasc in numele tuturor calculatoarelor din lume Tastez numele tau, si mii de pagini imi vorbesc despre tine Si tu nu esti nicaieri Fat-Frumos Si nici zmeul nu mai e printre noi Asa as fi fost sigur ca ai existat Ai plecat Fat-Frumos, si ai luat cu tine si binele sï rau
Te urasc, Fat-Frumos
Te urasc!